Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε

Το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης- Φωτεινή Σκαρλακίδου πήρε τη θέση του στην αγορά της Αλεξανδρούπολης το 2006. Σε ένα πολυμορφικό 3όροφο βιβλιοπωλείο με έκταση 300τμ οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να βρουν όσα επιθυμούν  και ζητούν από ένα βιβλιοπωλείο και πολλά περισσότερα. Το 2015 δημιουργήθηκε το blueowl.gr η ηλεκτρονική προέκταση του βιβλιοπωλείου μας. Το καλοκαίρι του 2020 ανανεώθηκε και απέκτησε την τωρινή του μορφή.

ourstore

 

Όραμα

Όραμά μας ένας κόσμος στον οποίο οι πωλήσεις δεν θα είναι «απρόσωπες» είτε γίνονται ηλεκτρονικά είτε σε φυσικό κατάστημα. Πιστεύουμε στο δέσιμο που αποκτά ο πελάτης με ένα κατάστημα που εμπιστεύεται για χρόνια και στην «οικογενειακή» σχέση που μπορεί να προκύψει. 

Αποστολή

Αποστολή μας να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς με τον κάθε ένα προσωπικά. Σε κοινωνικό επίπεδο σταθερή αποστολή μας από το 2006 αποτελεί η ανάδειξη της Θράκης μας και της πλούσιας ιστορίας της.

Προϊόντα

Το βιβλιοπωλείο μας πέρα από την παράδοσή του στην πώληση βιβλίων εκτείνεται σε μεγάλη γκάμα άλλων προϊόντων. Οι συνεργασίες μας με μεγάλες εταιρείες στον τομέα των δώρων (montblanc, parker, filofax κ.α.) μας έχουν φέρει στις πρώτες επιλογές των πελατών μας στην τοπική αγορά του Έβρου αλλά και σε όλη την Ελλάδα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. 

Η μεγάλη ποικιλία σε υλικά decoupage μας έχει κάνει ιδιαίτερα γνωστούς σε φίλους του χώρου σε όλη την Ελλάδα αλλά και συγκεκριμένα τον Έβρο όπου πολλοί πελάτες μας παρακολουθούν και τα εργαστήριά μας. 

Το χαρτοπωλείο μας αποτελώντας ξεχωριστό τμήμα στον κάτω όροφο του καταστήματος  προμηθεύει πληθώρα επαγγελματιών αλλά φυσικά και τους μικρούς μας φίλους καλύπτοντας τις σχολικές τους ανάγκες.

photostyle


Δράσεις

Κάθε νέος πελάτης που μας γνωρίζει γρήγορα συνειδητοποιεί ότι είμαστε πολλά παραπάνω από ένα απλό βιβλιοπωλείο. Η αποδοχή που τυγχάνουν τα εργαστήριά μας από την τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης αλλά και όλου του Έβρου μας γεμίζει καθημερινά περηφάνια. Πρόκειται για εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους  με τμήματα ζωγραφικής, decoupage, δημιουργικής γραφής, παιδική λέσχη ανάγνωσης, πλεκτικής όλα από καταρτισμένο προσωπικό. 

Φυσικά αν κάτι απολαμβάνουμε εξίσου πολύ είναι οι παρουσιάσεις βιβλίων των διασημότερων Ελλήνων συγγραφέων. Συγγραφείς που με τα χρόνια εξελίχθηκαν σε φίλοι και μας δίνουν την ευκαιρία πολύ τακτικά να τους φέρνουμε πιο κοντά στο κοινό της Αλεξανδρούπολης.


Εκδόσεις Blueowl

Με προτεραιότητα την ανάδειξη της τοπικής κοινωνίας και της ιστορίας της, οι εκδόσεις blueowl απαριθμούν 3 βιβλία.

  • 90 Χρόνια Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1927-2017      ISBN: 9786188345805
  • Χώροι λατρείας των Ελληνορθόδοξων της Ανατολικής Θράκης, πριν την μεγάλη Έξοδο       ISBN:9786188345812
  • Η Αλεξανδρούπολη των εικαστικών      ISBN: 9786188345829

 

Κοινωνική Ευθύνη

Από την ίδρυσή μας η προσφορά στην τοπική κοινωνία αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο. Κάθε χρόνο το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης- Φωτεινή Σκαρλακίδου και το blueowl.gr είναι περήφανοι χορηγοί ομάδων και συλλόγων της Αλεξανδρούπολης στηρίζοντας την αθλητική και πολιτιστική ζωή του τόπου. 

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες της εποχής προσφέρουμε ειδικές τιμές για όλα τα προϊόντα μας σε πολυτέκνους, άτομα με ειδικές ανάγκες, ανέργους καθώς και στους εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας της χώρας και τις οικογένειές τους. 

Ανά διαστήματα συμμετέχουμε και σε άλλες εκδηλώσεις που στόχο έχουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο .